fbpx
Thursday, 8 December 2022

Tag: медиуми

(ВИДЕО) Беловски: Ако некој не ја разбира опасноста од сервирање на лагата во јавност тука ништо не може да направиме

Одговорноста на новинарската професија, регулативите, донесување на правни механизми за заштита на медимските работници, борбата со лажни вести, беа дел ...

СДСМ ги повика кадрите на ВМРО-ДПМНЕ да поднесат оставки од позициите во советите на АВМУ и Програмскиот совет на МРТВ

Од политичките изјави и прес конференции, во АКЦЕНТИ се издвојува прес конференцијата на Снежана Калеска-Ванчева, координаторка на Форум на Жени ...

Одлука на СЕММ: Фронтлајн.мк го прекрши Кодексот на новинарите со текстот „Генералите, аѓутанти на Иванов, ги игнорираат Шекеринска и македонското зачленување во НАТО“

Комисијата за жалби при Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), на седницата одржана на 8 април 2020 година, ...

Page 1 of 2 1 2