Tag: Собрание

Каков е новиот собраниски состав – закони ќе гласаат поранешни министри и директори, лекари, економисти?

На утрешната конститутивна собраниска седница, пратеничка заклетва ќе дадат поранешни министри, поранешни директори, лекари, економисти... Новиот пратенички состав во рок ...

Page 1 of 25 1 2 25