fbpx

ПАНДЕМИЈА

Д-р Даниловски: Лага е веста дека на сите заразени лица со „Кракен“ на крајот им е потребна хоспитализација

Епидемиологот професор доктор Драган Даниловски во објава на Фејсбук реагира на информацијата од некои медиуми, кои велат дека во втората...

Прочитај повеќе

Петличковски: Многу е веројатно дека и кај нас има Кракен, но официјално не е регистриран

Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Александар Петличковски изјави дека кај нас сè уште официјално не е регистрирана подваријантата...

Прочитај повеќе
Page 1 of 760 1 2 760