fbpx

Tag: СДСМ

Левен од митингот на СДСМ: Пендаровски, Ковачевски и СДСМ се единственото раководство кое има план како да се изгради сигурна иднина за Македонија во ЕУ

„Стево Пендаровски, Димитар Ковачевски и СДСМ се единственото раководство кое има план како да се изгради сигурна иднина за Северна ...

Page 2 of 44 1 2 3 44