fbpx

Tag: Влада

Битиќи: Институциите мора да функционираат добро за сите, а паралелен систем сме виделе колку е лоша работа, тефтери за едно, за друго, и треба време за да се уредат тие работи

„Вистински верувам дека тоа што сме го направиле е со добра намера. Второ сите чекори се институционални и нема простор ...

(ВИДЕО) Премиерот Џафери на првата седница на новоизбраната Влада: Да работиме посветено, ефикасно и заедно за фер избори

Во Владата започна првата седница на новоизбраниот владин состав. На почетокот на конститутивната седница на новоизбраната преодна Влада на Република ...

Page 1 of 28 1 2 28