fbpx
Monday, 5 December 2022

Tag: Војна во Украина

Сè поголем број држави го прогласуваат Гладоморот за геноцид врз Украина, во тек е и иницијативата „Жито од Украина“ за борба против гладот во светот

Пишува: Амб. ЛАРИСА ДИР Вонредна и Ополномоштена Амбасадорка на Украина во Република Северна Македонија Неизмерно сум им благодарна на македонското Собрание, ...

Page 1 of 2 1 2