fbpx
Monday, 6 December 2021

ЕК Извештај: Треба особено да се подобри интерсекторската координација и да се зголемаат финансиите за намалување на аерозагадувањето

Во следната година Северна Македонија треба особено да ја подобри интерсекторската координација и да ги зголеми финансиските ресурси за намалување...

Прочитај повеќе
Page 1 of 8 1 2 8