fbpx
 
Next
Prev

Промената на Законот за извршување на санкции – потенцијално решение за малолетничките кои мерката „упатување во ВПД“ ја издржуваат во Идризово

Во тек е постапка за промена на Законот за извршување на санкции, каде се опфатени и измените што се однесуваат...

СВЕТ

Андонов и Кичевски: Работиме на забрзана енергетска транзиција на земјата, голем е потенцијалот за нови инвестиции во обновливи извори

Соработникот за енергетика во Канцеларијата на Претседателот на Владата, Виктор Андонов заедно со секретарот за јавни политики, координација и следење...