Monday, 24 February 2020

Дволичноста на Мизрахи и Чулев, пред амбасадорите Северна Македонија, пред народот никогаш Северна

Министрите на ВМРО-ДПМНЕ играат двојна, лицемерна улога со употребата на уставното име на Република Северна Македонија (РСМ). Пред меѓународната јавност,...

Read more
Page 1 of 7 1 2 7